За нас

Фирма ЛАПЕН ЕООД е основана през 1991г. Основен предмет на дейност е вносът на платове, корнизи и окачващи системи от Италия. Гамата от платове е най-разнообразна, с високо качество на изработка и може да задоволи и най-изискания вкус. Платовете са от полиестер, памук и полиестер, със съдържание на коприна и лен. Голяма е гамата от цветове, които предлагаме. Фирмата предлага решения обединяващи изискаността на платовете с перфектната и практична работа на системите за окачване и придвижване на пердетата.

ЛАПЕН се старае да прави повече като предлага освен продуктите, съвети и проектиране, което гарантира на клиента най-добър отговор в решенията при всяка ситуация. Предлагаме също и сервиз, като така се изгражда доверието на нашите клиенти.

ЛАПЕН работи с дистрибутори от цялата страна и е намерила своето място на пазара, като стабилен партньор при реализацията на проекти в големи хотелски комплекси, държавни институции и клиенти от цялата страна.

Благодарение на комплексното обслужване, което предлагаме (дизайнерски решения, изработка и монтаж) се радваме на задоволството на нашите клиенти, което е доказателство за качеството на продуктите ни.